Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Урядовий портал

Зональні змагання шкільної волейбольної ліги України

Переглядів: 3004
03.04.2018 - 14:10

26 березня у м Бахмуті на СК «Металург» проходили зональні змагання «Шкільної волейбольної ліги України» серед юнаків та дівчат старшого віку (2001 р.н.).

У змаганнях взяли участь 7 команд юнаків міст: Костянтинівка, Костянтинівський район, Ільінівська громада, Мірноград, Часів Яр, Торецьк, Бахмут. За правилами змагань до фіналу області виходить одна команда, яка зайняла 1 місце. Бахмутські волейболісти з ЗОШ№ 5, стали переможцями і продовжать боротьбу в обласному етапі змагань. Команду підготував Дмитро Дробитько.

     У дівчат в боротьбі за перше місце і вихід у фінал брало участь 6 команд міст: Соледар, Часів Яр, Костянтинівка, Костянтинівський район, Ільінівська громада, Бахмут. І кращою також стала команда Бахмутськой  школи ЗОШ №10, а підготувала команду Олена Дробитько.

27 березня естафету зональних змагань «Шкільної волейбольної ліги України» прийняли юнаки та дівчата 2004 р.н. У юнаків боротьбу за першість вели 3 команди: Сіверська, Соледару, Бахмуту. Чемпіонами стали бахмутські волейболісти ООШ№5, яких тренує Дмитро Дробітько.

У дівчат у впертій боротьбі перемогла команда Соледара, перегравши команди Сіверська, Бахмута, Ільінівської громади.

Вітаємо переможців та Дмитра і Олену Дробітько і бажаємо перемоги в обласному етапі!

26 березня у м Бахмуті на СК «Металург» проходили зональні змагання «Шкільної волейбольної ліги України» серед юнаків та дівчат старшого віку (2001 р.н.). 26 березня у м Бахмуті на СК «Металург» проходили зональні змагання «Шкільної волейбольної ліги України» серед юнаків та дівчат старшого віку (2001 р.н.).

Останні статті на сайті