Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Презедент України

Каратисти Бахмута - кращі в області

Переглядів: 1856
04.04.2018 - 12:13

31 березня в Слов'янську, під егідою Української Асоціації Карате пройшов Відкритий Чемпіонат Донецької області з карате JKS.

У змаганнях взяли участь 135 спортсменів у віці від 6 до 18 років і старше, з міст Слов'янська, Краматорська, Дружківки, Мірнограда, Бахмута.  Комплекти медалей розігрували в розділах: командне ката; індивідуальне ката (формальні вправи базової техніки карате-до); індивідуальне куміте (поєдинки); командне куміте.

Наше місто представляли вихованці відділення рукопашного бою "Бусі-До" СК «Мангуст». У ході запеклої боротьби вихованці ВРБ "Бусі-До" завоювали: 28 золотих медалей; 30 срібних та 15 бронзових медалей. Всього ОРБ "Бусі-До" заробили місту 105 очок, внеся в копілку міста Бахмуту73 медалі.

У загальному заліку на Чемпіонаті Донецької області з карате JKS 2018 р. місця розподілилися наступним чином:

  • 1 місце - г. Бахмут
  • 2 місце - м. Краматорськ
  • 3 місце - м. Слов'янськ

Тренери Андрій та Єгор Волошени, підготувавшиє команду, звернули увагу на те, що починаючи з 2007 це 8-я ПЕРЕМОГА ОРБ "Бусі-До" на Чемпіонатах і Кубках Донецької області з карате-до, за версіями JKS, WKC, JKA WF, FSKA.

Особливо приємно, що ця НАША ПЕРЕМОГА та Чемпіонський титул в обласних змаганнях завойована в дні 19-ї річниці Дня народження відділення рукопашного бою "Бусі-До"!!!

Бажаємо вихованцям, шановним батькам, усім тим, хто не байдужий до дитячого спорту, щастя, процвітання, успіху у всіх починаннях, та нових перемог в житті та спорті !!!

Вихованці відділення "Бусі-До" в 2018 році вже двічі стали чемпіонами області. У Відкритому Чемпіонат Донецької області з Фунакоші Шотокан карате (FSKA) вони також стали кращими у командному заліку, а  інструктор ВРБ "Бусі-До" Єгор Волошин став володарем Кубка «За краще ката"

Каратисти Бахмута - кращі в областіКаратисти Бахмута - кращі в областіКаратисти Бахмута - кращі в областіКаратисти Бахмута - кращі в областіКаратисти Бахмута - кращі в областіКаратисти Бахмута - кращі в області