Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Успіх українців на чемпіонаті Европи

Переглядів: 1765
04.04.2018 - 13:13

З 19-24 березня 2018 року у Мадриді (Іспанія) пройшов 12-й чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях у категорії Мастерс.

В змаганнях такого  рангу вперше приймала участь у складі національної збірної України,  багаторазова чемпіонка України,  бахмутчанка Наталія Радіонова. Вона посіла 4 місто у метанні молота та 6 місто у метанні ваги.

Зі слів спортсменки: «Один чудовий, насичений тиждень промайнув настільки швидко, що важко уявити. Але подарував безліч яскравих вражень, емоцій, натхнення від зустрічей, спілкування та змагань  з однодумцями з різних країн. Ми всі можемо пишатися нашим успіхом в Мадриді, особливо світовим рекордом в стрибках у висоту (178 см).,у  Олега Федорко (60+). Команда України здобула 12 медалей, чотири з яких золоті».

Цей успіх був би  неможливим без людей небайдужих до розвитку спорту в місті та Україні.

 Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради висловлює щиру вдячність усім спонсорам, в сприянні розвитку спорту в місті Бахмуті. Завдяки їм, спортсмени можуть, виїжджати на міжнародні змагання, добиватися успіхів, прославляти місто і Україну.

З 19-24 березня 2018 року у Мадриді (Іспанія) пройшов 12-й чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях у категорії Мастерс. З 19-24 березня 2018 року у Мадриді (Іспанія) пройшов 12-й чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях у категорії Мастерс. З 19-24 березня 2018 року у Мадриді (Іспанія) пройшов 12-й чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях у категорії Мастерс. З 19-24 березня 2018 року у Мадриді (Іспанія) пройшов 12-й чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях у категорії Мастерс. З 19-24 березня 2018 року у Мадриді (Іспанія) пройшов 12-й чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритих приміщеннях у категорії Мастерс.

Останні статті на сайті