Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»

Переглядів: 2322
05.04.2018 - 15:11

В місті Бахмут 3 квітня стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця». Ця акція є традиційною для нашого міста, за ініціативи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щороку навесні молодь міста долучається до Всеукраїнської акції. Цього року акція проходить під гаслом «Почуй світ!», бо метою цьогорічного збору коштів є – придбання медичного обладнання для дітей із вадами слуху. 

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», був створений в Україні у січні 2006 року засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, усестороннього контролю і публічного звітування.

Представники ВБФ “Серце до Серця” публічно заявляють, що вся сума витрачається виключно на реалізацію Програми, не зважаючи на те, що закон дозволяє благодійним фондам витрачати певний відсоток, зібраних ними коштів на свої потреби. Це означає, що не взято жодної копійки із зібраних під час Акції грошей для покриття витрат, які не стосуються затвердженої Програми. За словами молодих ентузіастів, це зроблено спеціально, щоб кожен, хто віддає свої, хай навіть невеликі, гроші на допомогу дітям був впевнений, що вони докладно до копієчки підуть саме для реалізації заявленої мети. Закуплене медичне обладнання позначається штрих - кодами і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти обслуговуватимуться на ньому безкоштовно.

Перелік усього обладнання та адреси дитячих лікувальних закладів, в яких знаходиться обладнання є доступнішим широкому загалу на сайті Фонду та у ЗМІ. А в самих лікарнях громадяни легко можуть ідентифікувати обладнання закуплене Фондом за яскравими наклейками - логотипами і, відповідно, вимагати безкоштовного обслуговування для своїх дітей

У вівторок, 3 квітня в молодіжному центрі "Перспектива", начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Ганна Ковальова зустрілася з волонтерами студентських та молодіжних організацій, щоб передати їм листи підтримки та спеціальні скриньки для збору коштів в рамках акції "Серце до серця ".

Щовесни, протягом трьох тижнів, акція "Серце до серця " проходить у всіх областях України. У минулому році Бахмут зібрав близько 7 тисяч гривень, понад 5 тисяч з цих коштів зібрала саме ініціативна молодь міста.

Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»Стартувала ХІІІ акція Всеукраїнського  благодійного фонду «Серце до серця»

Останні статті на сайті