Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна рада

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ ДАЄ РЕЗУЛЬТАТ

Переглядів: 1948
05.04.2018 - 16:02

З метою підбору працівників по заявці сільськогосподарського товариства «ІЛЮС» Бахмутським міським центром зайнятості 4 квітня було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій. В даний час здійснюється добір за вакансіями «водій автотранспортних засобів», «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «слюсар з ремонту електроустаткування». Участь у заході прийняли 15 безробітних, серед яких дві особи з інвалідністю та один учасник бойових дій.

«Міні-ярмарок вакансій – це чудова можливість поспілкуватись особисто з представником підприємства, отримати вичерпну інформацію про наявні вакансії та умови праці. Така форма роботи з роботодавцями та шукачами є найбільш ефективною, оскільки адресно та оперативно служба зайнятості зводить на одну площину тих, хто шукає роботу та тих, хто винаймає робітників» - розпочала захід заступник директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова.

Під час заходу інспектор відділу кадрів СТОВ «ІЛЮС» Тетяна Михайлова розповіла, що підприємство займається вирощуванням зернових культур, ознайомила присутніх зі специфікою роботи, графіком та системою оплати праці. Шукачі роботи отримали відповіді на питання стосовно видів техніки, що використовується на підприємстві.

По закінченню усі присутні мали змогу особисто поспілкуватись з роботодавцем та пройти попередню співбесіду, а дві особи були запрошені ознайомитися з умовами роботи безпосередньо на підприємстві.

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ ДАЄ РЕЗУЛЬТАТ