Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Участь у нарадах щодо вирішення проблемних питань діяльності ЦНАП

Переглядів: 2559
06.04.2018 - 08:56

На при кінці березня 2018 року у місті Краматорськ відбулась низка нарад спрямованих на вирішення проблемних питань діяльності центрів надання адміністративних послуг Донецької області, участь у яких прийняв керівник Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради.

26.03.2018 року за участі представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства тимчасово окупованих територій України, Офісу реформи адміністративних послуг, Департаменту економіки облдержадміністрації, керівників ЦНАПів області та представників ОТГ відбулася нарада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Є.С. Вілінського, щодо проблемних питань діяльності та розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг Донецької області.

На нараді були також присутні представники проекту USAID «Українська ініціатива зміцнення суспільної довіри», який діє у співпраці з  Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO).

Під час наради було розглянуто аналіз доступності та розвитку мережі ЦНАП, проблемні питання та потреби ЦНАП області. Керівником Офісу реформ адміністративних послуг  Семеніхіним В.О. було вкотре наголошено на необхідності спрощення надання популярних адміністративних послуг – зменшення навантаження на адміністраторів та відвідувачів, зокрема, шляхом впровадження оплати за послуги в приміщенні ЦНАП, організації роботи щодо забезпечення надання послуг виключно в єдиному приміщенні.

30.03.2018 року у приміщенні «Центру розвитку місцевого самоврядування» відбувся семінар – нарада з проблемних питань, які виникають під час реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання осіб, оформленні та видачі паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

Участь у нараді прийняли представники Головного управління ДМС України в Донецькій області, Департаменту економіки облдержадміністрації та представники ЦНАП Донецької області.

На при кінці березня 2018 року у місті Краматорськ відбулась низка нарад спрямованих на вирішення проблемних питань діяльності центрів надання адміністративних послуг Донецької областіНа при кінці березня 2018 року у місті Краматорськ відбулась низка нарад спрямованих на вирішення проблемних питань діяльності центрів надання адміністративних послуг Донецької областіНа при кінці березня 2018 року у місті Краматорськ відбулась низка нарад спрямованих на вирішення проблемних питань діяльності центрів надання адміністративних послуг Донецької областіНа при кінці березня 2018 року у місті Краматорськ відбулась низка нарад спрямованих на вирішення проблемних питань діяльності центрів надання адміністративних послуг Донецької області

Останні статті на сайті