Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Верховна рада України

ОБИРАЙ «ШЛЯХ ДО УСПІХУ»

Переглядів: 1440
12.04.2018 - 09:20

12 квітня 2018 року в Бахмутському МЦЗ офіційно розпочав роботу соціально-психологічний тренінговий центр «Шлях до успіху».

Проведення тренінгів для безробітних громадян - однієї з ефективних форм інтерактивного навчання - завжди було невіддільною частиною профорієнтаційної роботи служби зайнятості. При плануванні заходів Бахмутського МЦЗ з реалізації «Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки» виникла ідея розширити поле тренінгової діяльності: залучити нові категорії зайнятого та незайнятого населення, поповнити коло соціальних партнерів, розширити перелік самих тренінгів, систематизувати організаційну роботу.

Сьогодні ми запрошуємо до участі в тренінгах, які будуть проходити за 5 напрямками, не лише зареєстрованих в центрі зайнятості безробітних, але й студентську та учнівську молодь, громадян, що працюють, усіх мешканців громади.

Ми сподіваємося, що об'єднання в тренінговій роботі різних спеціалістів, представників державних та громадських структур, які впливають на розв'язання самих негайних людських проблем, забезпечить ефективність роботи центру.

Чекаємо всіх зацікавлених в роботі тренінгового центру в Бахмутському міському центрі зайнятості (м.Бахмут, вул. Захисників України, 13, кабінет №6). Контактний телефон (06274)30081.

Останні статті на сайті