Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

ШУКАЄМО АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЗАРОБІТКУ

Переглядів: 1336
12.04.2018 (Весь день)

12 квітня 2018 року в Бахмутському міському центрі зайнятості  пройшли перші тренінги в  соціально- психологічному тренінговому центрі «Шлях до успіху».    Серед них тренінг «Альтернатиівні джерела заробітку», орієнтований на стимулювання підприємницької свідомості,  провела який сертифікований тренер Оксана Кравець.

Сприяння розвитку підприємницької ініціативи  - один  з стратегічних напрямків роботи служби зайнятості. Активним партнером та помічником Бахмутського міського центру зайнятості у реалізації цього напрямку роботи виступає громадська організація  “Жіночій соціальний еколого-правовий центр», який очолює Оксана.

Протягом  2 годин  учасники заходу обговорювали  такі питання, як види доходів, альтернативні джерела доходу  та,  головне,  - уміння створювати численні джерела доходу. На тренінгу   дев’ять безробітних ( серед них учасники АТО, переселенці) за допомогою інтерактивних  вправ (ділова гра «Психологія достатку» та інші)  зробили самоаналіз пошуку власних ресурсів, які можуть стати джерелом доходу.    

Наприкінці тренінгу фахівці центру зайнятості ще раз проінформували учасників заходу про діючі грантові програми міжнародних та регіональних організацій, що спрямовані  на сприяння підприємництву.  Кожен учасник тренінгу отримав інформаційні листівки з умовами  участі в програмах. 

Як підсумок, Оксана Кравець зазначила високий рівень мотивованості учасників тренінгу, що забезпечило  активну та зацікавлену атмосферу протягом всього заходу 

ШУКАЄМО АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЗАРОБІТКУШУКАЄМО АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЗАРОБІТКУШУКАЄМО АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЗАРОБІТКУ