Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Школярі роблять Бахмут чистим

Переглядів: 1751
25.04.2018 - 08:58

20 квітня чисельна громада учнів і вчителів Бахмутської школи №9 змінили звичні шкільні кабінети та найнеобхідніше у роботі – ручку, зошити, підручники, комп’ютер, крейду - на садовий інвентар, щоб долучитися до загальноукраїнської акції з прибирання забруднених місць нашого міста.

Разом приводили до ладу узбіччя вулиць мікрорайону: підмітали й виносили сміття, обрізали дикі кущі. Дружня атмосфера та сонячна погода налаштувала усіх на позитивний настрій, а виконана робота принесла неабияке задоволення.

Любов до своєї землі, держави починається з малого – бажання і прагнення жити в чистій країні. Кожному з нас хочеться дихати свіжим повітрям, прогулюватися затишними вулицями, відпочивати у приємних місцях, милуючись живописними краєвидами рідного міста.

Участь у толоці стимулює дітей та дорослих підтримувати чистоту, але найбільша проблема – це не залучати містян до таких акцій, а навчитися не смітити, не забруднювати водойми, не вирубувати ліси, правильно утилізувати батарейки, акумулятори, роблячи так свій внесок в охорону навколишнього середовища.

Сьогодні ми, педагоги школи, прагнемо навчити наших вихованців займатися суспільно-корисною діяльністю. Для цього через різні види виховної роботи, у тому числі й через трудову діяльність, формуємо у них небайдуже ставлення до суспільних проблем.

Головне – сформувати відповідальність і високу мету - бажання змінити світ на краще. Активна життєва позиція, уміння взаємодіяти, включатися у спільну організовану діяльність – це те, чим має володіти людина для особистісного зростання.

Школярі роблять Бахмут чистим