Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Центр розвитку підприємництва презентує грантові програми

Переглядів: 2699
26.04.2018 - 14:46

25 квітня 2018 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбувся тренінг з бізнес-планування.

В заході взяли участь головний спеціаліст відділу економіки та прогнозування Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Ірина Медведєва, провідний спеціаліст відділу міжнародних програм та проектів Донецької торгово-промислової палати Олена Сезоненко, голова правління громадської організації «Донбас фешен кластер» Ганна Петриченко, представники малого і середнього бізнесу.

Учасникам тренінгу було презентовано програму Донецької ОДА "Український донецький куркуль", бізнес-гранти, які пропонує «Данська рада у справах біженців» та Чеська недержавна гуманітарна організація «Людина в біді», спрямовані на створення та розширення власного бізнесу. На зустрічі були порушені актуальні питання щодо умов та порядку отримання представлених грантів. Переможниця програми "Український донецький куркуль" в 2017 році, а нині голова правління громадської організації «Український донецький куркуль», Ганна Петриченко охоче поділилися із присутніми своїм досвідом щодо підготовки до конкурсу, розроблення бізнес-плану та дала поради зацікавленим відносно участі у проекті. Олена Сезоненко надала підприємцям консультації щодо вибору бізнес-ідеї, пошуку ринкової ніші, елементів бізнес-плану, основ розрахунків та техніко–економічного обґрунтування проекту.

Серед присутніх були як новостворені суб’єкти підприємницької діяльності так і досвідчені підприємці. Особливий акцент присутніх було сконцентровано на додаткових фінансових стимулах, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Наразі «Центр розвитку підприємництва» запрошує скористатися послугами служби зайнятості всіх хто планує стати чи є підприємцем і має питання щодо інформації з питань грантових програм.

Центр розвитку підприємництва презентує грантові програмиЦентр розвитку підприємництва презентує грантові програми

Останні статті на сайті