Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

«Дослідно-експериментальна робота школи в умовах реформування національної освіти»

Переглядів: 1905
04.05.2018 - 08:49

На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням пройшло чергове засідання обласної школи заступників директорів «Експериментальна робота у виховному просторі Нової української школи». У роботі школи взяли участь 18 заступників директорів шкіл Донецької області.

Розпочала заняття Ганна Щербиніна, методист відділу менеджменту освіти та педагогічних інновацій Донецького облІППО з міні – лекцією «Програма дослідно-експериментальної роботи як запорука успіху педагогічного експерименту». Методист зробила акцент на важливості експериментальної діяльності в загальноосвітніх закладах та вказала на основні етапи підготовки й проведення експерименту.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Бахмутської школи №5 Алла Мащенко презентувала досвід із експериментальної роботи педагогічного колективу школи. Учасники заняття ознайомилися з Концепцією закладу «Школа радості - школа здоров’я» та моделлю здоров’язбережувального освітнього простору за ідеями В. Сухомлинського та в контексті інновацій шкільної освіти.

Заступники директорів з НВР відвідали мовне - розвивальне заняття для учнів 6 класів «Rest&Learn» - «Відпочивай та вчи», який провела Олена Тимощук. Діти разом із учителем англійської мови продемонстрували принцип «Навчатися можна цікаво!».

Учитель початкових класів Ірина Помазан під час майстер-класу «Сучасна школа успіху!» розкрила секрети навчання та виховання успішних та вмотивованих учнів. Учасники заходу випробували на собі інноваційні методики, пальчикову гімнастику.

Тренінг для учнів 4 класу «Характер людини» провела Ірина Білик, вчитель початкових класів. Гості побачили як можна розвивати найкращі риси характеру дітей молодшого шкільного віку.

Цікавий урок математики на природі відбувся в 6 класі. Учитель математики Ольга Гордєєва навчила дітей практично застосовувати знання з теми «Площі та об’єми».

Кульмінаційним моментом заняття школи заступників директорів з НВР став фестиваль «Еко-мода – 2018». Учасників вразили сценічні виступи дітей. Родзинкою стали моделі костюмів з еко-матеріалів та вторинною сировини.

На завершення заступники директорів з НВР обмінялися враженнями та думками, висловили слова подяки за якісну організацію обласного заходу.

 

На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням пройшло чергове засідання обласної школи заступників директорів «Експериментальна робота у виховному просторі Нової української школи». На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням пройшло чергове засідання обласної школи заступників директорів «Експериментальна робота у виховному просторі Нової української школи». На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням пройшло чергове засідання обласної школи заступників директорів «Експериментальна робота у виховному просторі Нової української школи». На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням пройшло чергове засідання обласної школи заступників директорів «Експериментальна робота у виховному просторі Нової української школи». На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням пройшло чергове засідання обласної школи заступників директорів «Експериментальна робота у виховному просторі Нової української школи».

Останні статті на сайті