Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 162 гостя.

Донецька обласна рада

Спортивні мовознавці Бахмутського НВК №11

Переглядів: 1116
04.05.2018 - 10:20

Пошуки шляхів удосконалення системи освіти в початковій школі привели до відродження такого методичного явища, як інтеграція навчання. Актуальність ідеї інтегрованого навчання в тому, що вона є оптимальною для сучасного етапу розвитку Нової української школи.

Основа школи - це урок. І саме урок повинен бути таким, щоб міг би схвилювати дитячі серця, збагатити особистість духовно. Здійснюючи освітній процес, необхідно спиратися не лише на традиційну методику, а й шукати нові підходи до розв’язання завдань, поставлених сьогоденням.   

Так, зокрема, вчителі Бахмутського НВК№11  Вероніка Моїсєєва та Олександра Кунченко провели інтегрований урок англійської мови та фізичної культури у 3-В класі на тему «Ми молоді олімпійці, тому можемо спілкуватися англійською мовою, виконуючи фізичні вправи».

Під час інтегрованого уроку учні виконували шикування, проводили розминку та грали в ігри. Не дивлячись на те, що урок здебільшого проводився англійською мовою, учні 3-В класу легко та вправно виконували усі завдання, що свідчить про їх гарне володіння англійською мовою.

Олександра та Вероніка вирішили, що намагатимуться впроваджувати такі уроки у практику своєї роботи, бо інтегровані уроки вносять у звичайну структуру шкільної освіти новизну; дозволяють систематизувати знання, створюють сприятливі умови для реалізації особистісно-орієнтованого, розвивального навчання молодших школярів.

Переглянути фрагмент цього уроку можна за посиланням https://youtu.be/uErR3xAZ8OU

Спортивні мовознавці Бахмутського НВК №11Спортивні мовознавці Бахмутського НВК №11

Останні статті на сайті