Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

«Свято слави, свято честі»

Переглядів: 1832
04.05.2018 - 15:46

В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам.

Так, 3 травня 2018 року пройшла година пам’яті «Свято слави, свято честі» до Дня пам’яті та примирення і 73-річниці з Дня Перемоги. Учасниками заходу стали студенти 5 групи Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» (класний керівник Хрипунова В.О.). Присутні дізналися про міжнародний символ пам’яті жертв військових та цивільних збройних конфліктів – мак, який є і українським символом пролитої козацької крові. Нікого не залишив байдужим перегляд воєнної хроніки, де звучали пісні тієї пори. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто не повернувся з поля бою та по закінченню зустрічі в небо запустили жовто-блакитні кульки з побажаннями миру.

 О 17 годині  цього ж дня відбулося засідання клубу шанувальників кіно, яке присвятили темі жінки на війні. Бібліотекар Яковлєва Н. представила книжкову виставку «У війни не жіноче обличчя» з бібліотечного фонду центральної бібліотеки. Закінчився захід переглядом фільму «Рябиновый вальс», що отримав високу нагороду 18-го Міжнародного кінофестивалю  «Любовь и сумасшествие» (м. Варна).

В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам. В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам. В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам. В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам. В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам. В центральній міській бібліотеці розпочалися заходи, присвячені травневим святам.