Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 126 гостей.

Донецька обласна рада

Фестиваль «Екомода-2018» в Бахмутській школі №5

Переглядів: 2164
07.05.2018 - 16:36

У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».

Організаторами фестивалю стали вчитель біології Ірина Краснова та обслуговуючої праці та технологій Алла Удовіченко. До проведення заходу долучилися учні 2-11 класів, які стали моделями та продемонстрували понад 60 костюмів, виготовлених із вторинної сировини: пластику, паперу, вовни, пластмаси та поліетилену.

У ході фестивалю присутні учні та їх батьки прослухали історичну довідку про еволюцію моди, а також дізналися про сучасні тенденції у модному світі - екологічно спрямований одяг. Ведучі згадали ім’я засновниці напрямку екологічної моди Лінди Лаундермілк, яка почала створювати еко-одяг у 2002 році.

Діти відзначили не тільки те, що екоматеріали є корисними для здоров’я, а при цьому можна ще й заощадити природні ресурси, бо наприклад, для виготовлення лише 1 футболки із бавовни використовують 2500 літрів води, в той час, як у деяких районах Африки не вистачає води - 2000 літрів необхідно для вживання одній людині на рік.

Фестиваль «Екомода» став доброю традицією виховання екологічної свідомості та грамотності учнів Бахмутської школи №5 з профільним навчанням.

У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».У Бахмутській школі №5 відбувся щорічний екологічний фестиваль «Екомода – 2018».

Останні статті на сайті