Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Верховна рада України

Готуємо вчительство Нової української школи!

Переглядів: 1763
16.05.2018 - 15:29

EdСamp Ukraine  - унікальний освітній рух для професійного зростання вчительства України, який було започатковано в Америці у 2010 році з  метою відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці та вирішення спільних завдань, поширився і в Україні.

Команда EdСamp Ukraine  допомагає розвитку незалежного та сталого педагогічного співтовариства, яке об’єднує кращих агентів змін у системі національної освіти.

12 травня в м. Слов’янську  на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» для освітян відбувся регіональний MiniEdcampSlovians під гаслом – «Готуємо вчительство Нової української школи!». Координатор регіональної (не)конференції для шкільного вчительства та викладацького кола педагогічних закладів - Вікторія Гринько.

Учасником та експертом MiniEdcampSlovians стала Ірина Оніщенко, тренер Нової української школи, методист міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради. У межах заходу нею було проведено сесію «Нова українська школа – новий зміст освіти». Педагоги стали учасниками ранкового кола «Шлях до змін», знайшли однодумців під час  групової роботи та спробували дати відповідь на питання «Чи варто реформувати освіту?»,  ознайомилися з моделями освіти західних країн, і навіть здійснити чудову мрію – створили власну формулу Нової української школи!

Позитивні емоції, творчість, натхнення та розуміння необхідності змін в освіті панували під час співпраці.

Учасники заходу дійшли висновку: реформа освітньої галузі є надзвичайно важливою подією. І саме від особистості вчителя  буде залежати реалізація завдань Нової української школи. Адже Нова українська школа – це спільна справа, яка потребує нових знань, нових підходів до вирішення проблем, сучасних технік. Вчимося разом  із задоволенням!

12 травня в м. Слов’янську  на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» для освітян відбувся регіональний MiniEdcampSlovians під гаслом – «Готуємо вчительство Нової української школи!».12 травня в м. Слов’янську  на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» для освітян відбувся регіональний MiniEdcampSlovians під гаслом – «Готуємо вчительство Нової української школи!».12 травня в м. Слов’янську  на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» для освітян відбувся регіональний MiniEdcampSlovians під гаслом – «Готуємо вчительство Нової української школи!».12 травня в м. Слов’янську  на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» для освітян відбувся регіональний MiniEdcampSlovians під гаслом – «Готуємо вчительство Нової української школи!».12 травня в м. Слов’янську  на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» для освітян відбувся регіональний MiniEdcampSlovians під гаслом – «Готуємо вчительство Нової української школи!».

Останні статті на сайті