Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Відкриті уроки футболу» в Бахмуті

Переглядів: 1704
18.05.2018 - 15:20

11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу».

В заході взяли участь молодші учні загальноосвітніх шкіл міста з якими працювали волонтери з числа вчителів фізичного виховання та громадських активістів, а також представники Національної поліції. Всім учасникам заходу дуже сподобалася святкова атмосфера, що панувала на імпровізованому святі футболу. Хлопці і дівчата залишилися задоволеними та щасливими і щиро сподіваються, що в їхньому рідному місті такі події будуть відбуватися якомога частіше !

Ці заходи проводилися з метою залучення дітей та молоді до спорту, підвищення фізичної та розумової працездатності, сприяння активній руховій діяльності, формування потреби у систематичних заняттях спортом.

11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу». 11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу». 11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу». 11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу». 11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу». 11 травня у м. Бахмуті на стадіоні «Металург» за підтримки Федерації футболу України та кампанії Європейського Союзу в Україні «Прямуємо разом» пройшов фестиваль «Відкриті уроки футболу».

Останні статті на сайті