Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Презедент України

Місячник військово-патріотичного виховання в Бахмутській школі №5

Переглядів: 3287
22.05.2018 - 13:52

Національно-патріотичне виховання дітей та молоді – це комплексна, системна і цілеспрямована діяльність, спрямована на формування в молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави.

Найважливішим пріоритетом у діяльності Бахмутської школи №5 є виховання в учнів національної активності, ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини та готовності до її захисту.

Так, протягом травня в рамках місячника військово-патріотичного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, для учнів школи проведено ряд тематичних заходів. Серед них і військово-патріотична гра «Батьківщина – понад усе!» для учнів 8 класів. Протягом гри учні змагалися не тільки у виконанні спортивних завдань, а й в інтелектуальних питаннях щодо історії українського народу.

Крім цього, учні 9-х класів традиційно взяли участь у пам’ятному кросі «Пам’ятаємо, перемагаємо!», присвяченому вшануванню подвигу військовослужбовців, що загинули в боротьбі за право українського народу бути незалежним.

Заходи, проведені в школі, сприяли вихованню громадянських почуттів і свідомості, поваги до Конституції та інших законів України, соціальної активності та відповідальності за доручені державою громадські справи.

 

Місячник військово-патріотичного виховання в Бахмутській школі №5Місячник військово-патріотичного виховання в Бахмутській школі №5Місячник військово-патріотичного виховання в Бахмутській школі №5