Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулось засідання ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 1494
07.05.2018 - 11:42

3 травня 2018 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання ради з питань молодіжної політики.

На засіданні було розглянуто питання про організацію оздоровлення дітей та молоді, які потребують особливої уваги та підтримки, влітку 2018 року, про роботу закладів культури спрямовану на формування  національної свідомості та національно-патріотичного виховання молоді на території міста Бахмута, а також про роботу молодіжної  громадської організації Артемівського коледжу транспортної інфраструктури «Джерельце».

Начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. розповіла про можливі форми оздоровлення та відпочинку дітей, які мешкають на території міста Бахмут влітку 2018 року, про план роботи Бахмутського заміського закладу оздоровлення та відпочинку дітей «Вогник», зазначила школи на базі, яких будуть працювати пришкільні табори та майданчики без харчування.

З метою підтримки діяльності молодіжних громадських організацій, формування у підростаючого покоління національної свідомості, відповідальності за майбутнє своєї країни присутніми вирішено надавати підтримку молодіжним ініціативним групам щодо організації та проведення молодіжних акцій, флеш-мобів, залучати їх до загальноміських культурно-масових  заходів та до співпраці з закладами культури.

Заслухавши звіт про роботу молодіжної громадської організації «Джерельце»,  діяльність якої спрямована на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, розвиток волонтерського руху щодо надання посильної допомоги ветеранам війни, учасникам проведення АТО та їхнім  сім’ям, членами ради було зазначено що діяльність МГО «Джерельце» можна відмітити, як зразкову для наслідування іншим молодіжним громадським організаціям, що входять до складу Асоціації молоді міста.