Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«У ресурсному центрі Британської ради проведено засідання міського методичного об’єднання вчителів англійської мови»

Переглядів: 1354
31.05.2018 - 13:37

На базі ресурсного центру Британської Ради в Україні, урочисте відкриття якого нещодавно відбулося в Бахмутській ЗОШ №5, пройшло засідання міського методичного об’єднання учителів англійської мови.

Методист ММК Інна Астапова наголосила на важливості організації мовних літніх таборів у школах міста, надала методичні рекомендації та корисні Інтернет-посилання на допомогу учителям. Разом із учителем  Бахмутської ЗОШ №12 Іриною Горбажий вони взяли участь у Всеукраїнському тренінгу з організації занять у мовному таборі, що проходив у місті Києві, і презентували низку цікавих, рухливих та веселих ігор на свіжому повітрі.

Керівник ММО вчителів англійської мови Лариса Богданцева звернула увагу учителів на те, що ресурсний центр містить багато цікавих та яскравих дитячих  книжок, отже корисно залучати учнів шкіл міста до відвідування центру в рамках літніх мовних таборів, а також спланувати роботу використання центру протягом наступного навчального року. Допомогу у використанні матеріалів ресурсного центру надаватиме його керівник – учитель ЗОШ №5 Ірина Сапранкова.

Учитель Бахмутської ЗОШ №7 Наталя Косяк відвідала практичний семінар-практикум з теми «Сучасні освітні стратегії:особливості викладання англійської мови у 1 класі Нової української школи», який відбувся у місті Краматорську та поділилася власними враженнями та цікавими ідеями щодо роботи з першокласниками.

«У ресурсному центрі Британської ради проведено засідання міського методичного об’єднання вчителів англійської мови»«У ресурсному центрі Британської ради проведено засідання міського методичного об’єднання вчителів англійської мови»«У ресурсному центрі Британської ради проведено засідання міського методичного об’єднання вчителів англійської мови»