Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Територія дитинства

Переглядів: 8889
15.11.2011 - 13:27

9 листопада 2011 року на базі дошкільного навчального закладу № 59 «Аленька квіточка» відбулося засідання клубу для молодих вихователів «Територія дитинства».

Зустріч проведено за темою: «Проектна діяльність дошкільників – вимоги сьогодення». Його метою було формування  поняття про проектну діяльність,  збагачення   індивідуального досвіду педагогів позитивними враженнями від спільної з іншими життєдіяльності.

Для плідної співпраці та створення позитивної атмосфери психологом дошкільного навчального закладу №59 Астраханцевою Оксаною Михайлівною  були підібрані і проведені ігрові вправи.

Сучасна освіта ґрунтується на розвитку і саморозвитку «Я - людини».  Мета освіти, структура, технології  залежать від головних особливостей сьогодення, вимог Базової програми «Я у Світі»  -  саме на розуміння цього постулату була спрямована ігрова вправа, яку провела методист міського методичного кабінету Рибалко Ірина Юхимівна.

Визначення аспектів проектування під час проведення навчально-виховного процесу, сутності педагогічного проектування, розкриття етапів проведення проектної діяльності, які розкрили в свої виступах керівник клубу завідуюча дошкільним навчальним закладом № 47 «Оленка» Гавжєєва Тетяна Юріївна та методист дошкільного навчального закладу № 59 Щербак Ірина Станіславівна,  дозволили учасникам клубу  зрозуміти  основні підходи до впровадження проектної діяльності в роботу з дітьми та розробити  проекти: «Сіль - Чарівниця» та «В воді родиться, а води боїться».

Учасники клубу   переглянули  інтегроване заняття в  старшій  групі  «Зустріч з Розвивайкою», яке було підсумком роботи над проектом «Соледар - моє рідне місто». Під час екскурсії по дошкільному навчальному закладу учасники відзначили плідну роботу педагогів по реалізації проектів в розвиваючому середовищі, роботі з батьками та дітьми. Велике враження справила на молодих педагогів спелеокімната.

Засідання показало правдивість слів  В.О.Сухомлинського «Педагог – це не лише  живе сховище знань, а один зі  скульпторів, які  творять  людину  майбутнього» .

9 листопада 2011 року  відбулося засідання клубу для молодих вихователів «Територія дитинства» за темою: «Проектна діяльність дошкільників – вимоги сьогодення». 9 листопада 2011 року  відбулося засідання клубу для молодих вихователів «Територія дитинства» за темою: «Проектна діяльність дошкільників – вимоги сьогодення». 9 листопада 2011 року  відбулося засідання клубу для молодих вихователів «Територія дитинства» за темою: «Проектна діяльність дошкільників – вимоги сьогодення». 9 листопада 2011 року  відбулося засідання клубу для молодих вихователів «Територія дитинства» за темою: «Проектна діяльність дошкільників – вимоги сьогодення».

Останні статті на сайті