Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 119 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Квітковий дивограй у «Дзвіночку»

Переглядів: 1998
15.06.2018 - 14:47

Літо - найкраща пора року, пора ягід, теплого сонечка, пишних трав та барвистих квітів. Малята закладу дошкільної освіти №25 «Дзвіночок» наблизилися до дивовижного світу природи під час проведення розваги «Квітковий дивограй», у якій взяли участь усі дошкільнята закладу.

Малюки молодшої групи розгадували «квіткові» загадки, які підготувала для них Квіткова фея - вихователь Світлана Старущенко, а потім грали у веселі ігри-руханки.

Діти середньої групи  з вихователем Ольгою Коломойцевою взяли участь у «Квіткових перегонах», де змагались у спритності та швидкості.

Творча майстерня відкрила свої двері для вихованців старшої групи «Ромашка» (вихователь Людмила Манойло), діти виготовили атрибути для оформлення декорацій постановки театру на паличках «Як квіти світ здивували».

У салоні фейс-арту дівчатка старшої групи (вихователь Марина Жукова) прикрашали один одного квітковими малюнками, перевтілювалися у квіткових красунь.

До акції «Бережіть красу природи!» долучилися вихованці старшої та середньої груп (вихователі Марина Чапандзе, Ганна Максименко): у міському парку розмістили міні-плакати екологічної тематики, роздавали перехожим у парку листівки про головний обов’язок кожної людини –дбайливе ставлення до природи, збереження представників рослинного і тваринного світу.

«Квітковий дивограй» видався веселим та сповненим щасливими дитячими емоціями, сприяв вихованню інтересу, поваги та любові до природи.

Квітковий дивограй у «Дзвіночку»Квітковий дивограй у «Дзвіночку»

Останні статті на сайті