Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Шоста Всеукраїнська спартакіада «Сила духу» в Донецькій області

Переглядів: 1934
15.06.2018 - 15:15

13 червня в легкоатлетичному манежі «Металург» м Бахмута (в четвертий раз в нашому місті) відбулося урочисте відкриття шостої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

Метою спартакіади є підтримка у постраждалих в результаті нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, інвалідів праці цілеспрямованості в подоланні особистих фізичних і психологічних бар'єрів, реабілітації засобами фізичної культури і спорту, подальшої адаптації в суспільстві. Залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем постраждалих на виробництві. Після урочистого шикування команд, відкрили змагання почесні гості - начальник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Донецькій області Людмила Давиденко та начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької ОДА Володимир Мицик, побажавши спортсменам перемог, натхнення і нових спортивних вершин. Заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена зазначила, що успіхами і досягненнями спортсмени переконливо доводять, що, незважаючи на нелегку долю їхня сила духу непереможна. У змаганнях взяли участь команди 23 областей і міст України. Команда Бахмута стала бронзовим призером змагань, 1 місце у команди Торецька, 2 місце - Дружківка. Вітаємо Бахмутських спортсменів и бажаємо нових перемог у спорті та в житті!

Шоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій областіШоста  Всеукраїнська  спартакіада «Сила духу» в Донецькій області

Останні статті на сайті