Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Донецька обласна рада

«Форум місцевого розвитку»

Переглядів: 3546
21.06.2018 - 10:53

25 червня, у Бахмуті, за підтримки спеціалістів з соціальної мобілізації ПРООН в Донецькій області,  розпочинає роботу «Форум місцевого розвитку», який стане унікальним майданчиком обміну досвідом з питань посилення співпраці між корпусом депутатів, представниками місцевого самоврядування, неурядових організацій та закордонних партнерів.

Цьогоріч учасники «Форуму місцевого розвитку» обговорюватимуть три стратегічні напрями – «Презентація проектів та звіти щодо стану партнерства Бахмутської громади з Програмою Розвитку ООН та іншими донорами в межах її напрямків діяльності та окремих проектів», «Обговорення проблемних  питань щодо розвитку у громаді», «Затвердження подальшого плану дій та систематизування співпраці з  громадськими об’єднаннями та активними групами».

Програма Форуму передбачає 7 презентаційних виступів спікерів та участь інститутів громадянського суспільства м. Бахмуту та сільської місцевості. Запрошуємо Вас долучитися до Форум місцевого розвитку та внести свою частку в покращення Бахмутської громади.

Останні статті на сайті