Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

ExportUA

Виїзне засідання спостережної комісії

Переглядів: 6644
21.11.2011 - 08:33

17 листопада  2011 року в адмінбудинку Соледарської міської ради, під головуванням заступника голови спостережної комісії Кряженко Анатолія Павловича відбулося виїзне засідання спостережної комісії.

Під час засідання були розглянуті   питання:

  • Про роботу виконкому Соледарської міської ради   з особами звільненими умовно-достроково, та засудженими до покарань  у виді громадських робіт.

На засіданні з інформацією про роботу виконкому Соледарської міської ради   з особами звільненими умовно-достроково, та засудженими до покарань  у виді громадських робіт  виступила заступник міського голови м. Соледар – Рогаченко Наталя Вікторівна.

Яка відзначила, що  на територію Соледарської міської ради за 10 місяців поточного року  прибуло 7 осіб , які відбували покарання  і звільнились умовно-достроково. Виконкомом Соледарської міської ради у 2010-2011 роках надано житло ( гуртожиток)   4  звільненим.

Покарання у вигляді громадських робіт  у 2011 році відбували 13 осіб, які зареєстровані у м. Соледарі. Загальна кількість годин, які було відпрацьовано -  690. Громадські роботи були замінені на  адміністративний арешт - 3 особам.

Членами  комісії також було розглянуто  подання адміністрації Артемівського слідчого ізолятора  Управління державної пенітенціарної служби України  в Донецькій області, щодо умовно-дострокового звільнення засудженого від покарання.

 

Секретар спостережної комісії  Ф.Г. Зозуля

Останні статті на сайті