Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Презедент України

В Бахмутському центрі зайнятості навчають бізнес-плануванню

Переглядів: 2009
26.07.2018 - 11:14

За ініціативи Бахмутського міського центру зайнятості в рамках діяльності Центру Розвитку підприємництва 25 липня 2018 року відбувся тренінг, на якому основам бізнес-планування навчалися 10 безробітних осіб та двоє підприємців. В заході взяли участь головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Бахмутської районної державної адміністрації Анастасія Явтушенко та фахівці служби зайнятості .

В центрі уваги присутніх був проект «Український донецький куркуль», спрямований на надання фінансової підтримки, а також залучення суб’єктів підприємництва до реалізації проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Анастасія Явтушенко ознайомила присутніх з переліком необхідних документів та умовами щодо участі в програмі "Український донецький куркуль" та зауважила, що прийом заявок на наступний етап конкурсного відбору проводиться до 14 серпня. Завідувач сектору профорієнтації Галина Сіддікі надала основні рекомендації із складання бізнес-плану для участі в цій програмі та повідомила присутнім про відкриту консультаційну лінію «4Round» від Донецької торгово-промислової палати для малого та середнього бізнесу регіону, у тому числі потенційних учасників програми "Український донецький куркуль". Для отримання будь якої грантової підтримки необхідно надати бізнес-план, в якому визначити пріоритетні цілі та завдання, напрями діяльності, обґрунтувати необхідні ресурси та засоби їх використання. Тому частина тренінгу була присвячена саме розгляду загальних правил складання бізнес-плану.

Крім того учасникам заходу був представлений грант Чеської недержавної гуманітарнаїої організації «Людина в біді», метою якої є стимулювання діючого бізнесу, що має потенціал до розширення та створення нових робочих місць.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Бахмутського міського центру зайнятості Олена Сліпцова ознайомила присутніх з додатковими фінансовими стимулами, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Тренінги з бізнес-планування проходять в Бахмутському міському центрі зайнятості кожну середу з 10-00 до 13-00. Запрошуємо на навчання як чинних підприємців, так і тих, хто тільки збирається розпочати свій бізнес.

За ініціативи Бахмутського міського центру зайнятості в рамках діяльності Центру Розвитку підприємництва 25 липня 2018 року відбувся тренінг, на якому основам бізнес-планування навчалися 10 безробітних осіб та двоє підприємців.