Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Дитяча метеостанція - сучасний засіб пізнавального розвитку дошкільників влітку

Переглядів: 2984
10.08.2018 - 10:30

Прекрасним засобом пізнавального розвитку дітей дошкільного віку влітку в закладі дошкільної освіти №27 «Зірочка» м.Бахмута є пошуково-дослідницька діяльність на дитячій метеостанції.

Завдяки таким приладам, як флюгер, сонячний годинник, вітряний рукав, анемометр, дощомір та метеобудка є можливість відійти від стереотипів при спостереженні за погодою під час прогулянки та занурити дітей у світ досліджень і відкриттів. Діти зможуть самостійно відповісти на запитання: як одягатися на прогулянку, чи буде дощ, скільки опадів випало, яка сьогодні сила вітру, котра година за сонячним годинником тощо.

На метеомайданчику діти мають змогу дізнаватися багато нового і цікавого про погодні явища і зміни, вчитися експериментувати: так за допомогою флюгера та вітряного рукава вихованці спостерігають за зміною вітру, а за допомогою анемометра визначають силу вітру.

Метеорологічні прилади, розміщені на окремій ділянці, крім свого прямого призначення, стали родзинкою дитячого садка, збуджуючи інтерес і цікавість всіх, хто їх побачить. Для дітей - це захоплююча гра, для педагогів та батьків - це нові цікаві форми взаємодії з дітьми.

Прекрасним засобом пізнавального розвитку дітей дошкільного віку влітку в закладі дошкільної освіти №27 «Зірочка» м.Бахмута є пошуково-дослідницька діяльність на дитячій метеостанції.Прекрасним засобом пізнавального розвитку дітей дошкільного віку влітку в закладі дошкільної освіти №27 «Зірочка» м.Бахмута є пошуково-дослідницька діяльність на дитячій метеостанції.

Останні статті на сайті