Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Презедент України

«Ясочка» стала ще комфортнішою

Переглядів: 1053
15.08.2018 - 14:41

Завжди сумно, коли минає літо… І так хочеться, щоб літній настрій зігрівав нас надалі. Попереду новий навчальний рік – чергова сходинка до нових знань, професійного зростання. Малюки з нетерпінням чекають на свято Дня знань, а працівники закладу та батьки заздалегідь турбуються, щоб побутові негаразди не перешкоджали радості малюків від нових відкриттів під час подорожі до Країни Знань.

Так, під час тимчасового призупинення функціонування закладу, в дитячому садку №58«Ясочка» були проведені ремонти в групових кімнатах, в холах І та ІІ поверхів будівлі. Наймолодші мешканці нашого закладу із групи «Антошка» свої солодкі сни будуть переглядати у відремонтованій спальній кімнаті. А перші спортивні рекорди дошкільників відбудуться у відновленій спортивній залі. Всього на підготовку до нового навчального року витрачено 55436 грн. батьківської та спонсорської допомоги, кошти за надання додаткових освітніх послуг.

Усі вихованці та працівники закладу щиро дякують батькам малюків за створений комфорт та затишок у приміщенні «Ясочки», за поповнення матеріальної бази та розвивального середовища закладу.

«Ясочка» стала ще комфортнішою «Ясочка» стала ще комфортнішою «Ясочка» стала ще комфортнішою «Ясочка» стала ще комфортнішою 

Останні статті на сайті