Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

В.о.міністра охорони здоров’я Уляна Супрун провела зустріч із медичною спільнотою Донецької області

Переглядів: 3197
15.08.2018 - 14:57

13 серпня 2018 року в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун зустрічалася у м. Краматорськ з медичною спільнотою Донецької області.

У цій зустрічі прийняла участь представник нашого міста, головний лікар КНП «ЦПМД м. Бахмута» С.В. Шабаліна.

Уляна Супрун наголосила, що для неї важливо почути, з якими саме проблемами стикаються медичні працівники на місцях. Вона відмітила, що незважаючи на розташування у прифронтовій зоні, в нашому регіоні медична  реформа впроваджується і багато чого вже досягнуто. Це і ефективна взаємодія на місцях, і темпи підписання декларацій між пацієнтами та лікарями,  заключення договорів с НСЗУ.

В.о. міністра охорони здоров’я повідомила про подальші плани та шляхи розвитку системи охорони здоров’я в Україні. Наприклад, з 01.04.2019 планується розширення можливостей щодо отримання «Доступних ліків» пацієнтами за рецептом свого лікаря первинної ланки у будь-якому населеному пункті України, де їм зручно (це стане можливим завдяки фінансуванню через Національну службу здоров’я).

Під час зустрічі було обговорено шляхи розвитку системи охорони здоров’я в регіоні,  актуальні питання подальшого розвитку первинної ланки. Серед них - підвищення якості надання медичної допомоги онкологічним хворим,  наміри щодо подальшої співпраці у рамках реалізації грантової допомоги для закладів охорони здоровʼя.

В.о.міністра охорони здоров’я Уляна Супрун провела зустріч із медичною спільнотою Донецької області

Останні статті на сайті