Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Виховна година на тему: «Комп’ютерна та інтернет залежність як актуальні проблеми сучасності»

Переглядів: 3184
15.08.2018 - 16:28

    9 серпня в дитячому оздоровчому  таборі  «Вогник»  фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено виховну годину на тему: «Комп’ютерна та інтернет залежність як актуальні проблеми сучасності».

    Комп’ютер увірвався у наше життя стрімко  і з кожним днем стає невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Саме завдяки інформаційним технологіям є можливість виконати великий обсяг роботи за  менший проміжок часу, що підвищує ефективність професійної діяльності.     

Метою профілактичного заходу було проаналізувати основні проблеми комп’ютерної та інтернет - залежності у молодіжному середовищі, визначити причини появи, симптоми та наслідки комп’ютерної залежності, способи формування адекватної самооцінки  для профілактики комп’ютерної залежності. Розглянути вплив комп’ютера та мережі INTERNET на розвиток дитячого середовища. Дати інформацію про вплив комп’ютерних ігор на організм дитини. Серед дітей було проведено анкетування та надано рекомендації щодо організації дозвілля.

   Під час бесіди діти активно брали участь в обговоренні актуальної теми.

Останні статті на сайті