Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Центр розвитку підприємництва продовжує консультувати

Переглядів: 2144
15.08.2018 - 16:51

З метою розвитку підприємницьких ініціатив населення та підтримки працюючого малого бізнесу в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва 15 серпня пройшов черговий тренінг з основ бізнес-планування. На зустріч з підприємцями (2 ФОП) та безробітними (10 осіб), яких цікавить питання само зайнятості були запрошені представники відділу з питань праці Бахмутської міської ради і Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.

Завідувач сектором профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі розповіла учасникам тренінгу про безкоштовні послуги Центру розвитку підприємництва для осіб, що  зацікавлені у створенні або розширенні власної справи,  про додаткові джерела отримання корисної для підприємців інформації, серед яких додаток «Центр розвитку підприємництва», онлайн-ресурс «Прометеус», відео-уроки з бізнес-планування, консультаційну лінію «4Round» від Донецької торгово-промислової палати для малого та середнього бізнесу регіону, надала поради щодо успішного бізнес-планування та маркетингової стратегії. Крім того основна частина заходу була присвячена презентації проекту Донецької держобладміністрації «Український донецький куркуль». Слухачі  ознайомились з умовами участі в даному проекті , критеріями відбору учасників, кожен  отримав матеріали з інформацією про даний проект.

Начальник відділу з питань праці Бахмутської міської ради Оксана Нальотова присвятила свій виступ питанню державного контролю за додержанням законодавства про працю і зайнятость населення. Були надані визначення понять терміновий  трудовий договір, договір цивільно-правового характеру, розкриті особливості заключення, оформлення та умов праці цих договорів. Також заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Олена Гавришева надала присутнім інформацію що до отримання житлових субсидій  та умовами їх нарахування.

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує всіх бажаючих розпочати підприємницьку діяльність, підприємців-початківців та підприємців з досвідом ведення власного бізнесу скористатися можливістю поділитися думками і досвідом, обговорити проблеми, отримати поради і відповіді на свої питання щосереди з 10-00 до 13-00  в Бахмутському міському центрі зайнятості.

З метою розвитку підприємницьких ініціатив населення та підтримки працюючого малого бізнесу в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва 15 серпня пройшов  черговий тренінг з основ бізнес-планування. З метою розвитку підприємницьких ініціатив населення та підтримки працюючого малого бізнесу в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва 15 серпня пройшов  черговий тренінг з основ бізнес-планування.

Останні статті на сайті