Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Новий освітній світ Бахмутської школи №18

Переглядів: 1313
17.08.2018 - 10:22

Бахмутська загальноосвітня школа №18 ім.Дмитра Чернявського готова відчинити двері першокласникам у абсолютно новий освітній світ – цікавий, захопливий і повний відкриттів.

З 1 вересня у закладі діятиме Нова українська школа, а це означає, що вже цього року першокласники почнуть отримувати якісно нову освіту за новою програмою.

У школі оновлено класні кімнати, отримана нова оргтехніка та розставлені парти-трансформери, які можна легко пересувати для роботи в групах. Освітній простір організовано таким чином, щоб діти навчалися із задоволенням. Малеча зможе опановувати навчальний матеріал в інший спосіб – через гру і це допоможе первачкам дізнатись набагато більше.

Батьки та учні з нетерпінням та надією чекають зустрічі з новою українською школою. Тож вчителі мають змогу довести, що реформа загальної середньої освіти – це нові можливості та сенси життя.

З 1 вересня у Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім.Дмитра Чернявського діятиме Нова українська школа.З 1 вересня у Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім.Дмитра Чернявського діятиме Нова українська школа.З 1 вересня у Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім.Дмитра Чернявського діятиме Нова українська школа.

Останні статті на сайті