Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

У новий навчальний рік – з новими підручниками!

Переглядів: 1709
20.08.2018 - 15:11

З вересня 2018 року учні 1-х,5-х та 10-х класів розпочнуть навчальний рік за новими підручниками.

Міністерством освіти і науки України за сприяння українського Уряду проведена робота щодо забезпечення здобувачів загальної середньої освіти поколінням нових підручників, що відповідають Державному стандарту, новим навчальним освітнім програмам.

У квітні-травні всі заклади загальної середньої освіти м. Бахмута взяли участь у конкурсному відборі оригінал-макетів підручників для учнів 1-х, 5-х та 10-х класів. На початку літа розпочато друкування підручників, що отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та були обрані закладами освіти.

У серпні до Управління освіти Бахмутської міської ради надійшли підручники для учнів 5-х класів у кількості 6086 екземплярів (76% забезпечення). Обрані підручники містять достатню кількість нових завдань, побудованих з урахуванням репродуктивного та продуктивного мислення (здатність продукувати власні ідеї), направлені на розвиток творчості дитини.

Крім цього, слід зазначити, що зі збільшенням кількості класів з українською мовою навчання, Управління освіти дозамовило підручники для учнів 7-х класів за рахунок освітньої субвенції. На даний момент надійшло 2667 примірників з української мови, зарубіжної літератури, російської мови, хімії, фізики, історії України, всесвітньої історії, біології, основ здоров’я та географії.

Станом на 16 серпня загальне забезпечення підручниками учнів 2-9-х та 11-х класів закладів загальної середньої освіти м. Бахмута становить 93,8%.

З нетерпінням очікуємо нових надходжень!

У новий навчальний рік – з новими підручниками!У новий навчальний рік – з новими підручниками!У новий навчальний рік – з новими підручниками!У новий навчальний рік – з новими підручниками!У новий навчальний рік – з новими підручниками!У новий навчальний рік – з новими підручниками!