Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бахмутська школа №5 готується до нового навчального року

Переглядів: 2414
21.08.2018 - 14:44

Наразі Міністерство освіти і науки України за сприяння українського Уряду проводить глибоке реформування освітньої галузі, запроваджує нові стандарти освіти, сприяє покращенню матеріально-технічної бази освітніх закладів, готує педагогів до викладання з 1 вересня 2018 року в Новій українській школі.

З 1 вересня за парти Бахмутської школи №5 з профільним навчанням сядуть 95 першокласників.

Це «перші ластівки», що навчатимуться за новими освітніми стандартами. Батьки майбутніх першокласників активно беруть участь у створенні нового освітнього середовища навчальних кабінетів та осередків відпочинку.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Саме тому, за підтримки Бахмутської міської ради, Управління освіти вже облаштовані необхідними осередками навчальні кімнати майбутніх першокласників: зручні пуфи та м’якенькі килимки, незвичайні яскраві парти та різноманітні кутки змінної інформації, інтерактивна SMART дошка, необхідні матеріали для навчання, іграшки, конструктори, книжки, зручні стільці та столики для відпочинку тощо.

Крім цього, в літній період капітально відремонтовано територію чистоти біля шкільної їдальні, три предметні кабінети, ІІ поверх будівлі школи, спортивну залу, створено новий кабінет для філологічних предметів, оновлено парти в кабінетах фізики та математики.

Навчання у Новій українській школі стане змістовнішим та цікавішим. Адже готуються до реалізації  освітніх  змін не тільки класні кімнати, а й педагоги, які у 2018 року викладатимуть у 1-х класах. Так, Наталя Конюшенко, Ольга Наголенко, Вікторія Білик стали учасниками тренінгу з використання конструктору «Лего» під час навчання, а вчителі англійської мови Ірина Сапранкова, Ірина Коваленко, Юлія Нізієнко та Вікторія Глущенко отримали сертифікати про проходження он-лайн курсів з підготовки вчителів англійської мови, розроблені викладачами Cambridge University та BritishCouncil.

Оновлена школа з нетерпінням чекає на своїх учнів!

Бахмутська школа №5 готується до нового навчального рокуБахмутська школа №5 готується до нового навчального рокуБахмутська школа №5 готується до нового навчального рокуБахмутська школа №5 готується до нового навчального року

Останні статті на сайті