Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Педагоги Бахмута - учасники ІV Конгресу освітян Донеччини

Переглядів: 1783
22.08.2018 - 16:16

Стартував ІV Конгрес освітян Донеччини «Нова українська школа Донеччини: освіта для життя», який триватиме з 20 по 23 серпня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Його мета -  обговорення, пошук і визначення найбільш ефективних шляхів становлення Нової української школи Донеччини та її орієнтації на освіту для життя у ХХІ столітті; стимулювання академічної свободи й творчої діяльності нового педагога – агента змін; узгодження позицій і спільних дій представників різних ланок освіти з питань реалізації Концепції «Нова українська школа».

Освітяни нашого міста стали активними учасниками локацій: Тетяна Донченко, завідувач міського методичного кабінету, стала учасником Gallery walk «Методична служба – «агенти змін» Нової української школи»; Ірина Оніщенко, методист міського методичного кабінету, провела тренінгове заняття з теми «Педагогіка партнерства» у межах локації «Путівник Нової української школи «Нова українська школа – крок у майбутнє»; Юлія Скабічевська, заступник директора з навчально-виховної роботи школи №1 презентувала результати участі закладу освіти в міжнародному проекті «Безпечна і дружня школа до дитини».

Розпочався Конгрес виставками новаторських практик, а саме: «Дизайн Нової української школи», на якій були представлені макети класних кімнат для учнів 1-х класів Нової української школи. Проекти розробили учні 4-х класів ЗОШ №12 та №18 у межах  міського конкурсу «Учнівський проект – 2018» у номінації «Освітнє середовище очима дітей». Також були представлені дидактичні матеріали вчителів початкової школи та міських творчих груп, які стануть у нагоді під час роботи з першокласниками та їх батьками. У виставці «Українське мейкерство» педагоги та учні представили авторські вироби в техніках  бісероплетіння, лозоплетіння, різьблення.

Попереду триватимуть ще два дні  Конгресу, два дні інновацій та відкриттів…

Стартував ІV Конгрес освітян Донеччини «Нова українська школа Донеччини: освіта для життя», який триватиме з 20 по 23 серпня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.Стартував ІV Конгрес освітян Донеччини «Нова українська школа Донеччини: освіта для життя», який триватиме з 20 по 23 серпня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.