Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Донецька обласна рада

Спорт для всіх

Переглядів: 2259
27.08.2018 - 08:53

У місті Бахмут тривають заняття з футболу на майданчиках зі штучним покриттям на територіях шкіл № 2, 5, 9, 24 і на вул. Ювілейна 81а, заняття проводять фахівці центру «Спорт для всіх» з понеділка  по п'ятницю з 17:00 до 19:00, винятком є ​​ЗОШ № 9 там заняття проходять з вівторка по неділю з 17:00 до 20:00.

На заняття приходять від діти різних вікових груп. Діти проявляють інтерес, ходять регулярно, тренуються з повною самовіддачею і з кожним заняттям  покращують свої навички гри в футбол і деякі з них записуються в КДЮСШ № 1 (секцію футболу), та в футбольний клуб «Легіон».

Заняття у літній період проводять  фахівці центру «Спорт для всіх» -Боровик Микола,  Антіпов Антон, Ноткін Ігор, Гасаненко В'ячеслав, Васелечко Олександр.

За літній період діти підросли та оздоровились, побажаємо їм здоров’я та успіхів в спорті.

У місті Бахмут тривають заняття з футболу на майданчиках зі штучним покриттямУ місті Бахмут тривають заняття з футболу на майданчиках зі штучним покриттямУ місті Бахмут тривають заняття з футболу на майданчиках зі штучним покриттямУ місті Бахмут тривають заняття з футболу на майданчиках зі штучним покриттям