Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Верховна рада України

Настільний теніс

Переглядів: 3044
27.08.2018 - 08:58

21-22 серпня у місті Бахмут на базі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Незалежності України.

Організатором змагань виступив Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

У чемпіонаті взяли участь 17 спортсменів з Бахмута, Краматорська, Мирнограда, Слов’янська, Покровська та Покровського району.

На церемонії відкриття змагань були присутні: в.о. начальника Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталя Радіонова, головний фахівець ДРЦ «Інваспорт» Інна Оніщенко, головний суддя змагань – майстер спорту України з настільного тенісу Віталій Кібка.

Змагання проводилися за круговою системою в особистій першості окремо серед чоловіків та жінок за двома класами.

Призери серед жінок на візках:

1 місце – Наталя Зубар (Бахмут);

Призери серед чоловіків з ураженням опорно-рухового апарату (стоячи):

3 місце – Юрій Чорний (Бахмут).

Переможці та призери були нагороджені грамотами ДРЦ «Інваспорт».

21-22 серпня у місті Бахмут на базі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Незалежності України. 21-22 серпня у місті Бахмут на базі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Незалежності України. 21-22 серпня у місті Бахмут на базі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Незалежності України. 21-22 серпня у місті Бахмут на базі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Незалежності України.