Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Перспектива для молоді

Переглядів: 1313
03.09.2018 - 10:49

30.08.2018  Бахмутський міський центр зайнятості розпочав співпрацю з молодіжним центром «Перспектива». Учасниками заходу стала молодь  до 35 років.

Адміністратор молодіжного центру «Перспектива» Роман Махничев презентував молоді, яка завітала на зустріч, напрямки діяльності організації.

Центр «Перспектива» - відкритий простір для роботи, відпочинку та реалізації і розвитку молоді на принципах доступності і загальної відповідальності. Основними завданнями центру є організація зручного неформального простору для молоді, де є можливість обговорювати та реалізовувати проекти, займатися неформальною освітою. Заняття відвідують молоді люди різного віку  і з різним рівнем підготовки -  школярі і студенти, приватні підприємці та інші . Також до молодіжного центру «Перспектива» можна звернутися за індивідуальною психологічною консультацією до професійних психологів громадських організацій, за організацією дозвілля для дітей та молоді.

Тренер тренінгового центру «Шлях до успіху» Бахмутського міського центру зайнятості Ксенія Насонова допомагала учасникам заходу опановувати  діловий етикет в процесі проходження співбесіди для успішного працевлаштування. З використанням елементів  тренінгу слухачі відпрацьовували навички ефективної самопрезентації, дізнавалися про актуальні вимоги роботодавців до кандидатів на вакантні посади.

Тренінг пройшов у форматі живого неформального спілкування, під час якого  учасники  дискутували та обмінювалися думками, адже за труднощами завжди є нові можливості!

30.08.2018  Бахмутський міський центр зайнятості розпочав співпрацю з молодіжним центром «Перспектива». Учасниками заходу стала молодь  до 35 років.30.08.2018  Бахмутський міський центр зайнятості розпочав співпрацю з молодіжним центром «Перспектива». Учасниками заходу стала молодь  до 35 років.