Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

ExportUA

У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»

Переглядів: 2426
03.09.2018 - 12:18

Новий 2018-2019 навчальний рік в школах Бахмута почався сьогодні, 3 вересня. В цьому році в загальноосвітніх школах міста буде вчитися майже на 300 дітей більше, ніж у минулому.

Перший дзвінок 2018-2019 дав старт нової освітньої реформи в Україні, і вже сьогодні 760 першокласників Бахмута познайомляться з Нової українською школою, в рамках концепції якої малюки вчитимуться в спеціально обладнаних класах і з новими технологіями.

Всього в 12-ти загальноосвітніх школах Бахмута в цьому році за парти сіли 6 690 учнів, що значно більше, ніж в минулому році і кожен з першачків отримав комплекти «Подарунок першокласнику», які традиційно протягом багатьох років допомагає придбати міський голова Олексій Рева і Бахмутська міська рада.

З нагоди свята, за доброю традицією, Бахмутський міський голова Олексій Рева  привітав учнів ЗОШ № 5 з початком навчального року та звертаючись до присутніх міський голова зазначив що це день, з якого починається дорога в майбутнє, до знань і нових звершень і відкриттів.

«Нехай цей старт для вас буде успішним, а навчальний рік - легким, цікавим і яскравим, принесе багато дивовижних подій, добрих зустрічей і нових знань!», - зазначив міський голова та вручив директору школи сертифікат на придбання багатофункціонального приладу для школи.

Наприкінці урочистої церемонії Першого Дзвоника директор школи Вікторія Просяник запросила усіх гостей свята у школу та ознайомила з оновленими класами для першачків.

У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»У Бахмуті пролунали «Перші дзвінки»

Останні статті на сайті