Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна рада

Школи Бахмута отримали посібники для учнів початкових класів «Школа зеленої планети»

Переглядів: 2425
04.09.2018 - 15:23

За ініціативи міського голови Олексія Реви учні початкових класів м.Бахмута отримали 3 тисячі посібників та 1,5 тисячі зошитів-практикумів «Школа зеленої планети» від Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації.

Посібники спрямовані на формування в учнів любові, турботи та бережливого ставлення до навколишнього світу, безпечну поведінку, розвиток мотивацій дбайливого ставлення, уміння застосовувати здобуті навички у повсякденному житті.

Іринка та Сергійко, казкові герої – Планета, Лісовичок, Пір’їнка, Крогтик-краєзнавчик та Краплинка – супроводжуватимуть учнів протягом усього курсу. Цікаві історії, завдання, досліди, проекти – все це очікує дітей на сторінках посібників.

Тож бажаємо успіхів у навчанні! 

За ініціативи міського голови Олексія Реви учні початкових класів м.Бахмута отримали 3 тисячі посібників та 1,5 тисячі зошитів-практикумів «Школа зеленої планети» від Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації.За ініціативи міського голови Олексія Реви учні початкових класів м.Бахмута отримали 3 тисячі посібників та 1,5 тисячі зошитів-практикумів «Школа зеленої планети» від Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації.За ініціативи міського голови Олексія Реви учні початкових класів м.Бахмута отримали 3 тисячі посібників та 1,5 тисячі зошитів-практикумів «Школа зеленої планети» від Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації.

Останні статті на сайті