Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Верховна рада України

День Знань

Переглядів: 2530
06.09.2018 - 10:37

День Знань - це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Це свято є актуальним і урочистим, воно наповнене квітами, приємними словами та щирими посмішками.

У понеділок, 3 вересня, у навчальних закладах І-ІV рівня акредитації та центрі професійно-технічної освіти відбулись святкові заходи, присвячені початку нового навчального року.

Пролунали вітальні промови від керівників навчальних закладів, та голів студентського самоврядування

В Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті УІПА відбулась урочиста церемонія посвяти у студенти, де на студентів чекала концертна програма. Традиційно першокурсники проголосили клятву студентів, яку за ним повторили всі студенти інституту. На урочистому святі студенти 1-ого курсу отримали символічні залікову книжку та студентський квиток від старшокурсників.

В Бахмутському медичному коледжі відбулося свято знань, на якому були присутні гості, студенти, викладачі, батьки. Зі словами привітання до присутніх звернулися начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Людмила Махничева, керівництво закладу, органи студентського самоврядування та священнослужитель Храму Всіх Святих протоієрей Євген. Щирі вітання та побажання прозвучали від великого лікаря Гіппократа та його доньок. Звучали пісні, побажання здоров’я та творчих успіхів у навчанні, сподівання на мир та бажаний розквіт рідної держави. 

В Бахмутському коледжі транспортної інфраструктури урочисту лінійку відкрили державним гімном, також був піднятий синьо-жовтий прапор.  Піснею  і танцями привітали студентів та гостей свята старшокурсники.  

на площі  Бахмутського педагогічного коледжу відбувся урочистий захід до свята Першого дзвоника.

Святковими подарунками були пісні й танці від студентів коледжу. Свято завершилось  традиційним першим дзвінком, який запросив колектив студентів та педагогів на перший урок.

У цей день хтось вперше переступив поріг навчального закладу, а інший - став студентом останнього курсу в рідній Альма Матер. Попереду усіх чекає нова, барвиста і цікава сторінка життя. Нехай студентські роки, стануть незабутніми і найкращими!

День ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень ЗнаньДень Знань