Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Верховна рада України

Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки вчетверте розпочало навчальний рік у Бахмуті

Переглядів: 2638
07.09.2018 - 09:24

3 вересня Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки відкрило свої двері для учнів і студентів – уже вчетверте в Бахмуті на базі спортивно-оздоровчого табору «Вогник», де заклад відновив свою роботу після переміщення з Донецька.

На свято Першого дзвоника завітали почесні гості: директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

Володимир Мицик привітав дітей, їх батьків та вчителів з початком нового навчального року та зазначив, що Донецька обласна державна адміністрація продовжує прикладати дуже багато зусиль задля відновлення повноцінної діяльності училища.

Так, на сьогоднішній день у Бахмуті розпочато роботи з реконструкції дренажної системи та штучного покриття футбольного поля 105x68 м на стадіоні «Авангард» (вартість проекту – 11486,0 тис. грн., термін реалізації – 2018 рік), також цього річ стартує реконструкція п’ятиповерхового гуртожитку по вулиці Благовіщенській, 43 (вартість проекту – 30272,1 тис. грн., термін реалізації – 2018-2019 роки). Окрім цього, протягом 2019-2022 років планується реалізувати проект з будівництва учбового корпусу на 400 учнів та студентів ДВУОР ім. С.Бубки по вулиці Благовіщенська (вартість проекту – 176330,862 тис. грн.).

В урочистій атмосфері під оплески присутніх Володимир Мицик вручив грамоти департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації учням, які досягли вершин у освіті та спорті, та кращим представникам викладацького складу. Також, за традицією, випускники ДВУОР ім. С.Бубки передали Книгу літопису училища першокурсникам, щоб вони досягали нових висот, примножуючи спортивні успіхи регіону. Спеціальні подарунки отримали й семикласники.

Зазначимо, що на початок вересня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки налічується 312 учнів (план на 1 жовтня 2018 року – 171 студент та 200 школярів). Для порівняння: у вересні 2015 року, на початку діяльності закладу в Бахмуті, було 153 учня. До резервного складу збірних команд України сьогодні входять 36 спортсменів училища (у вересні 2015 року – 6 атлетів).

Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки вчетверте розпочало навчальний рік у БахмутіДонецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки вчетверте розпочало навчальний рік у БахмутіДонецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки вчетверте розпочало навчальний рік у Бахмуті

Останні статті на сайті