Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Донецька обласна рада

Члени «Ліги майбутніх поліцейських» на Бахмутському Ярмарку громадських організацій

Переглядів: 1635
10.09.2018 - 15:21

Громадські організації – це потужний механізм розвитку громадянського суспільства. Тож, у рамках відзначення Дня міста Бахмута з метою згуртувати представників різних громадських організацій та ініціативних об’єднань міста для обміну досвідом та визначення спільного напряму роботи у громаді Бахмутською міською радою було проведено щорічний Ярмарок Громадських організацій.

Учні Бахмутського НВК №11, члени обласної громадської організації «Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських», яка була створена дітьми-патріотами Донецької області, творчо та яскраво презентували свою організацію (керівники ланки Олена Подопригора, Ірина Махник). Скандували, розповідали містянам про свою діяльність, співали та танцювали у синьо-жовтих кольорах. Лігівці наголосили, що пишаються своєю організацією, прагнуть бути активною молоддю, ініціативною та небайдужою.

Майбутні поліцейські - це молоді, енергійні, завзяті люди, які працюють на користь українського суспільства, гідні громадяни рідної України, сумлінно виконують свої обов’язки, допомагають ближньому, завжди є зразком гідної поведінки, моральної чистоти, чесності, справедливості, скромності, не шкодують сил для утвердження вільної, незалежної України - держави європейського рівня.

Запрошуємо долучитися до лав лігівців та разом будувати відповідальне та успішне суспільство!

Члени «Ліги майбутніх поліцейських»  на Бахмутському Ярмарку громадських організаційЧлени «Ліги майбутніх поліцейських»  на Бахмутському Ярмарку громадських організаційЧлени «Ліги майбутніх поліцейських»  на Бахмутському Ярмарку громадських організаційЧлени «Ліги майбутніх поліцейських»  на Бахмутському Ярмарку громадських організацій