Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Верховна рада України

Нові рахунки відкриті для зарахування податків та зборів

Переглядів: 1679
13.09.2018 - 10:46

Перехідний період роботи органів Державної казначейської служби України у процесі казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів за доходами, встановлений наказом Державної казначейської служби України від 27.06.2018 № 216 «Про організацію роботи самостійних структурних підрозділів Державної казначейської служби України та головних управлінь Державної казначейської служби України при переході на централізовану модель виконання дохідної частини бюджетів»  закінчився 10.09.2018 року.

З 11.09.2018р. зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів буде здійснюватись лише на нові рахунки, відкриті на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998).

Тому з метою правильності зарахування коштів до бюджету, просимо всіх платників податків та зборів перед перерахуванням коштів зі сплати податків та зборів перевірити правильність рахунків в Центрах обслуговування платників або на субсайті Головного управління ДФС у Донецькій області у розділі «Бюджетні рахунки».

Останні статті на сайті