Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Донеччина: управлінням боротьби з відмиванням доходів виявлено 38 фінансових злочинів з ознаками кримінальних правопорушень

Переглядів: 3290
20.09.2018 - 10:21

Головним управлінням ДФС у Донецькій області з метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем продовжуються вживатись заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом та руйнування схем, в яких використовуються сумнівні фінансові операції.

Так, в управлінні боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Донецькій області зазначають, що протягом восьми місяців поточного року за результатами дослідження діяльності суб’єктів господарювання Донеччини виявлено 38 фінансових злочинів з ознаками кримінальних правопорушень. При цьому майже 45% від усіх виявлених правопорушень - це порушення у сфері контролю за державними закупівлями.

На теперішній час за результатами розгляду зазначених матеріалів 5 з них було приєднано до кримінальних проваджень. Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронними органами внесені відомості щодо 17 кримінальних правопорушень із загальною сумою завданих збитків понад 67 млн гривень.

Головне управління ДФС у Донецькій області закликає суб’єктів господарювання працювати виключно у правовому полі, поповнювати бюджет задля підвищення добробуту та підвищення фінансової спроможності держави.