Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

ExportUA

Відеоспівбесіда – сучасний метод підбору персоналу

Переглядів: 1814
03.10.2018 - 10:13

02 жовтня 2018 року в Бахмутському міському центрі зайнятості 4 шукача роботи спілкувалися з роботодавцем дистанційно за допомогою Skype-зв’язку. В заході взяли участь бухгалтер ТОВ «КЕРАМІК-АРТ» Андрій Карабань, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал та завідувач сектору рекрутингу Марія Мустафєєва. Наразі на підприємстві актуальною є вакансія «пробовідбірника», що і стало приводом організованої зустрічі.

Сучасний ринок праці все більше переходить у мережу, а відеоспівбесіда стає стандартним методом підбору персоналу.  IT-технології, які останнім часом широко використовуються службою зайнятості в роботі, значно збільшують можливості щодо надання послуг роботодавцям та шукачам роботи, особливо в разі віддаленості один від одного, забезпечують оперативність отримання послуг служби зайнятості її клієнтами.

ТОВ «КЕРАМІК-АРТ» веде діяльність з видобутку та реалізації глини. Підприємство звернулось за сприянням в укомплектуванні вакансій до сектору рекрутингу Бахмутського міського центру зайнятості. Міні-ярмарок вакансій з підбору персоналу на вільну посаду пробовідбірника пройшов у відеорежимі за допомогою Skype-зв’язку. Бухгалтер підприємства ТОВ «КЕРАМІК-АРТ» Андрій Карабань надав інформацію про підприємство та виробництво, презентував наявні вакансії. Роботодавець розповів, що підприємство пропонує стабільну оплату праці, преміювання за результатами роботи, працівники забезпечуються спецодягом. До місця розташування складів, на яких проводиться відбір проб для подальшого хімічного аналізу, організовано підвіз транспортом роботодавця. Представник підприємства наголосив, що ТОВ «КЕРАМІК-АРТ» підтримує державну політику щодо легальної зайнятості.

Впродовж спілкування присутні ставили запитання щодо режиму роботи, рівня заробітної плати, вимог до освітнього рівня та кваліфікаційних знань і навичок. Сучасні технології дали можливість всім бажаючим поспілкуватись з представником роботодавця, отримати вичерпні відповіді на свої питання в режимі реального часу.

02 жовтня 2018 року в Бахмутському міському центрі зайнятості 4 шукача роботи спілкувалися з роботодавцем дистанційно за допомогою Skype-зв’язку.

Останні статті на сайті