Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Освітяни Бахмута обговорили нагальні питання на колегії Управління освіти

Переглядів: 1459
04.10.2018 - 11:08

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради у вересні відбулось засідання колегії під головуванням начальника Марини Рубцової.

На порядок денний винесено питання про стан управлінської діяльності керівників закладів освіти щодо організованого початку 2018-2019 н. р.

З означеного питання перед керівниками виступили заступник начальника Оксана Карпець, спеціалісти Управління освіти Анна Артюхіна, Людмила Анісімова, завідувач Центру практичної психології та соціальної роботи Вікторія Головко,  завідувач міського методичного кабінету Тетяна Донченко, методист Ірина Оніщенко. Кожен із них надав вичерпну інформацію щодо аналізу кадрового забезпечення галузі, формування мережі закладів загальної середньої та позашкільної освіти, стану готовності шкіл до старту Нової української школи. Наголошено на необхідності тримати на постійному контролі роботу щодо збереження і розвитку мережі закладів освіти; створення можливостей для професійного розвитку педагогічних працівників; покращення комфортного освітнього середовища для учнів початкової школи та його ефективне застосовування; впровадження інклюзивного навчання в освітній процес; удосконалення роботи з комплектування закладів освіти педкадрами; впровадження сучасних курсів за вибором, гуртків, факультативів тощо.

Головний спеціаліст Управління освіти Олена Доля доповіла про підсумки організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2018 року. Вона зазначила про достатній рівень роботи 9-ти дитячих таборів з денним перебуванням, 11-ти мовних таборів та загонів оздоровчого табору «Вогник». Було окреслено головні завдання на поточний навчальний рік. Спеціаліст Управління освіти зазначила, що всі діти пільгової категорії влітку 2018 року були охоплені оздоровленням та відпочинком.

Ірина Доленко, заступник начальника відділення, начальник відділу  роботи з потерпілими Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в  Донецькій області, ознайомила присутніх із новою редакцією Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з  тимчасовою втратою працездатності, яка набула чинності 27.07.2018 року.

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення виконання.

У вересні відбулось засідання колегії під головуванням начальника Марини Рубцової. На порядок денний винесено питання про стан управлінської діяльності керівників закладів освіти щодо організованого початку 2018-2019 н. р.У вересні відбулось засідання колегії під головуванням начальника Марини Рубцової. На порядок денний винесено питання про стан управлінської діяльності керівників закладів освіти щодо організованого початку 2018-2019 н. р.У вересні відбулось засідання колегії під головуванням начальника Марини Рубцової. На порядок денний винесено питання про стан управлінської діяльності керівників закладів освіти щодо організованого початку 2018-2019 н. р.У вересні відбулось засідання колегії під головуванням начальника Марини Рубцової. На порядок денний винесено питання про стан управлінської діяльності керівників закладів освіти щодо організованого початку 2018-2019 н. р.

Останні статті на сайті