Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Презедент України

Квест-технологія як нова форма роботи з дошкільнятами

Переглядів: 1777
11.10.2018 - 09:57

Головна умова освітнього процесу - навчання має бути цікавим для дитини. Тому в педагогічному арсеналі вихователя весь час повинно знаходитися щось нове, аби заохотити дітей, такою новинкою є квест.

Тема використання квесту в освітній роботі закладу дошкільної освіти стала об’єднуючим фактором для слухачів творчої групи «Зелена планета» та учасників методичного об’єднання «Фізкультурні цікавинки», засідання яких провели на базі дошкільного закладу №10 «Кристалик».

Під час бінарного виступу методичних керівників Куценко Ганни та Поспєлової Інни присутні педагоги дізналися про класифікацію квестів, алгоритм складання та освітні можливості даної форми роботи. Учасники засідання мали змогу побачити комплексне вирішення освітніх завдань у квесті «У пошуках осінніх скарбів» для дітей старшого дошкільного віку, який на високому рівні провели вихователь садочка №10 Тихова Тетяна та інструктор з фізичного виховання дошкільного закладу №10 Солодкова Вікторія. Слухачі бінарного засідання поділилися досвідом роботи щодо проведення квестів з різних напрямків освітньої діяльності.

Наприкінці засідання присутні дійшли до висновку, що квес-технологію потрібно активно впроваджувати в практику роботи, бо вона максимально розкриває сучасні тенденції дошкільної освіти.

Квест-технологія як нова форма роботи з дошкільнятамиКвест-технологія як нова форма роботи з дошкільнятамиКвест-технологія як нова форма роботи з дошкільнятамиКвест-технологія як нова форма роботи з дошкільнятами

Останні статті на сайті