Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 165 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Творчість В.Сухомлинського дітям

Переглядів: 2167
11.10.2018 - 09:59

Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка».

Відомо, що одним із найважливіших аспектів багатогранного процесу становлення особистості є засвоєння дітьми духовних і моральних цінностей. Особливо дієвою в цьому напрямі освітнього впливу є театральна діяльність. Саме театр розкриває перед дітьми сутність цілком життєвих ситуацій, спонукає до прояву власних почуттів та емоцій, співпереживання, засудження негативних людських рис і поведінки, навчає думати й робити висновки.

Тож з нагоди 100-річчя від дня народження видатного педагога та письменника Василя Сухомлинського в закладі дошкільної освіти №40 «Посмішка» було організовано огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами письменника, під час підготовки до якого педагоги докладно вивчили твори поета та в цікавій ігровій формі ознайомили дітей з оповіданнями Сухомлинського. Батьки вихованців не залишились осторонь, а взяли активну участь в оформленні костюмів для дітей та підготовці декорацій за змістом творів.

Інсценівки сприяли розвитку мовлення дітей, розкриттю їх творчих здібностей, прищепленню дітям знань про моральність, людські цінності.

Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»Відбувся огляд-конкурс «Театр етичних мініатюр» за творами В. Сухомлинського в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №40 «Посмішка»