Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Верховна рада України

Зустріч із Захисниками України в школі №10

Переглядів: 1414
11.10.2018 - 10:02

Відповідно до річного плану роботи Управління освіти в межах місячника національно-патріотичного виховання та напередодні свята День Захисника України 8 жовтня до Бахмутської школи №10 завітали військові Національної гвардії України.

Військові зустрілися в актовій залі з учнями старшої ланки. Команда учнівського самоврядування підготувала невеличку концертну програму, виготовили вітальні листівки для гостей та щиро подякували їм за цікаву зустріч. Таким чином, діти змогли показати, що поважають подвиг тих, хто ціною власного життя та здоров’я захищає нашу Батьківщину сьогодні. Проте не лише школа влаштувала сюрприз для військових, а й вони для учнів: подарували розмальовки для молодших учнів, плакати для кабінету історії та правознавства. Найголовніше та найприємніше - нашим учителям вручили подяку за щоденне виховання майбутніх захисників та патріотів України, вкладають у кожного з учнів частинку своєї душі, мудрості, життєвого досвіду.

Військові були неймовірно вдячні за теплий прийом та запропонували учням після закінчення школи вступити до Харківської академії Національної гвардії України. Гості показали учням відео про умови навчання в  академії, розповіли про те, як важливо в наш час правильно обрати подальший шлях у житті. Старшокласники із зацікавленням переглянули відео та отримали корисні поради від наших захисників. Крім того, для всіх охочих більше дізнатися про навчання у Харківській академії Національної гвардії України, військові залишили необхідну інформацію та дані про цей заклад освіти.

Зустріч була дуже цікавою та корисною, сповнена щирих посмішок та чудового передсвяткового настрою.

8 жовтня до Бахмутської школи №10 завітали військові Національної гвардії України.8 жовтня до Бахмутської школи №10 завітали військові Національної гвардії України.

Останні статті на сайті