Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Зі святом сміливості, мужності та героїзму!

Переглядів: 937
17.10.2018 - 15:04

Цього тижня Україна готується відзначати важливе державне свято - День Захисника України. За підтримки Президента України масові святкові заходи проходять скрізь. Тож НВК №11 теж долучився до святкування цієї важливої дати.

Це свято переповнює всіх учнів та педагогів Бахмутського  НВК №11 духом перемоги, завзятості та патріотизму. Девізом цьогорічного заходу стали такі слова:

Шляхетного не підкупиш!

Мудрого не обдуриш!

Мужнього не залякаєш!

З нагоди Дня захисника України та  Дня українського козацтва в НВК №11 проведено виховні години, під час яких згадали героїв – хлопців, які зі зброєю в руках захищають східний кордон України; лікарів, які в мирний час повертають поранених до життя; волонтерів, які допомагають збройним силам України.

До старшокласників завітав заступник командира групи з морально-психологічного забезпечення 57-бригади Олексій Волошин. Учні підготували українські патріотичні пісні, слова глибокої поваги і вдячності за виконаний обов’язок, за збережене для нас мирне життя.

Протягом святкового тижня проводилися акція «Напиши листа захиснику України» та випуск привітальних листівок, до яких залучилися всі учні школи-ліцею.

Члени Ліги Майбутніх Поліцейських привітали співробітників поліції, учасників АТО та взяли участь у спортивних змаганнях разом із поліцейськими Бахмутського відділу поліції.

14 жовтня рій «Бахмутські стрільці», переможець міського етапу військово-патріотичної гри «Джура», буде брати участь в обласних  святкових заходах до Дня захисника України у м. Краматорськ.

Вітаємо усіх Захисників України зі святом сміливості, мужності та героїзму! Нехай кожен з Вас повернеться додому живим!

Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!